+H -roolipeli

Takaisin etusivulle

U.K.K. - Usein Kysytyt Kysymykset

Tälle sivulle kootaan vastaan tulleita kysymyksiä pelistä

Pelitestaamme peliä. Tarvitseeko minun allekirjoittaa jotain NDA:ta tai onko muuten rajoitettu se, miten pelistä saan puhua?

Tämä on julkinen pelitesti, joten mitään salassapitotarvetta siitä ei ole — päinvastoin, on toivottavaa, että pelistä puhutaan. Älä myy pelisisältöjä tai ole muutenkaan ääliö. Pelitestin tarkoitukset ovat aika pitkälti selvittää, mikä pelissä toimii, ja toisaalta alkaa pikkuhiljaa levittämään sanaa pelin olemassaolosta muillekin. Ja tähän sanan levittämiseen kuuluu olennaisesti se, että pelistä saa ja pitää puhua.

Tiedän, että tämä on pelitestipakkaus, mutta mietin, että onko ok jos hackaan tätä vähän?

Hackaaminen on enemmän kuin ok. Toki itse toivon kuulevani, että miten meni, miksi halusit hackata ja mitä hackasit, jos vaikka sitä kautta saisin jotain innostusta takaisin varsinaiseen peliin. Vaikka tämä on pelitestaamista varten tehty paketti ja sen pääasiallinen tarkoitus on saada palautetta, sillä on sivutarkoituksena inspiroida muita ihmisiä.

Millaista palutetta haluat?

Kunhan jossain vaiheessa ehtii, kirjoitan kunnon pelitestilomakkeen. Mutta siihen asti kaikki palaute ja kommentointi on hyödyllistä. Erityisesti, ennen kuin on ehtinyt pelaamaan pelitestipakkauksella, kiinnostaa kuulla mikä lukemalla jää epäselväksi tai jopa ristiriitaiseksi pelistä.